Preparate traditionale romanesti
Condiment pentru pilaf, Fuchs, 1300g
Condiment pentru pilaf, Fuchs, 1300g Utilizare: Folositi 2-3 lingurite din acest condiment pentru prepararea a 200 g de orez, dupa reteta personala. Ingrediente: sare (21%), potentiator...
Condiment pentru sarmale, Cosmin, 20g
Condiment pentru sarmale, Cosmin, 20g Sugestie de preparare: 1.5 kg varza acra, 0.5 kg carne de porc tocata, 0.5 kg ceafa de porc afumata si tocata,100g ceapa, 100 g orez, 100 ml suc de rosii....
Condiment pentru sarmale, Fuchs, 1000g
Condiment pentru sarmale, Fuchs, 1000g Dozaj: 25g / 1kg de carne Ingrediente : sare 32%, ceapă, cimbru, mărar, piper alb, coriandru, boia dulce, foi dafin. Poate conține urme de făină...
Condiment pentru sarmale, Fuchs, 25g
Condiment pentru sarmale, Fuchs, 25g Utilizare: Puteti folosi continutul acestui plic pentru 900g de carne tocata. Reteta Fuchs : Aveti nevoie de: 900g de carne tocata, 90 g de orez...
Condiment pentru sarmale, Fuchs, 500g
Condiment pentru sarmale, Fuchs, 500g Dozaj : 25g / 1kg de carne Ingrediente : sare 32%, ceapă, cimbru, mărar, piper alb, coriandru, boia dulce, foi dafin. Poate conține urme de făină...
Condiment pentru toba, Cosmin, 20g
Condiment pentru toba, Cosmin, 20g Utilizare: Acest amestec de condimente este special creat pentru a da un gust si o aroma delicioasa tobei dumneavoastra. Ingrediente: sare 69%, piper alb,...
Condiment pentru vanat, Fuchs, 200g
Condiment pentru vanat, Fuchs, 200g Dozaj: conform retetei utilizate. Ingrediente: boabe de ienupar, piper, ceapa (contine DIOXID DE SULF), coaja de lamaie, boia de ardei, pudra de ciuperci,...
Condiment pentru vanat, Fuchs, 500g
Condiment pentru vanat, Fuchs, 500g Dozaj: după propria reteta. Ingrediente: boabe de ienupar, piper, ceapa (contine DIOXID DE SULF), coaja de lamaie, boia de ardei, pudra de...
Condiment pentru vanat, Fuchs, 700g
Condiment pentru vanat, Fuchs, 700g Dozaj: după reteta proprie. Ingrediente: boabe de ienupar, piper, ceapa (contine DIOXID DE SULF), coaja de lamaie, boia de ardei, pudra de...
Condiment pentru vin fiert, Fuchs, 600 g
Condiment pentru vin fiert, Fuchs, 600 g Utilizare: Dozaj: 15 g/ 3l vin Sugestie de preparare: Se toarna intr-un vas 3 litri de vin rosu dulce, se adauga continutul acestui plic si se pune...
Condiment pilaf, Fuchs, 20g
Condiment pilaf, Fuchs, 20g Utilizare: Condimentul Fuchs pentru Pilaf ofera aroma si savoare preparatelor dumneavoastra din orez. Se adauga in timpul fierberii. Reteta Fuchs: Aveti nevoie...
Condiment sarmale, Alex, 18g
Condiment sarmale, Alex, 18g Utilizare: 500g carne tocata amestec (vita si porc),150g orez, 2 cepe, o lingura bulion, 18g condiment, 100g kaiser, varza murata. Peste carnea tocata se adauga...
Condiment sarmale, Cosmin, 70g
Condiment sarmale, Cosmin, 70g Utilizare: Condimentul pentru sarmale de la Cosmin contine un amestec de mirodenii si verdeturi aromatice care le va oferi un gust si o aroma delicioasa...
Condiment special carnati, Cosmin, 20g
Condiment special carnati, Cosmin, 20g Utilizare: Pentru prepararea oricarui tip de friptura la gratar, pentru carnati, mici, sarmale.Dozaj recomandat: dupa reteta proprie. Ingrediente:...
Condiment special, Fuchs, 900g
Condiment special, Fuchs, 900g Utilizare: Pentru prepararea oricarui tip de friptura la gratar, pentru carnati, mici, sarmale. Dozaj recomandat: dupa reteta proprie. Ingrediente:...
Condiment varza, Fuchs, 20g
Condiment varza, Fuchs, 20g Utilizare: Condimentul Fuchs pentru Varza, proaspata sau acra, ofera aroma si savoare preparatelor dumneavoastra. Se adauga in timpul fierberii. Reteta Fuchs:...
Preparatele traditionale romanesti precum vestitii mici sau mititei cum mai sunt numiti, carnea la ceaun, carnatii, toba sau sarmalele sunt laudate in toata lumea pentru aromele inconfundabile si gustul lor delicioase. Pentru a surprinde insa cel mai bine gustul bucatariei noastre, iti amintim de cateva condimente pe care le poti adauga in aceste bunatati traditionale pentru a le oferi un gust cu adevarat autentic romanesc.
In oferta noastra iti punem la dispozitie condimente Cosmin, Alex sau Fuchs numai bune pentru asezonarea mancarurilor tale preferate traditionale romanesti - de la condimente pentru sarmale, condimente Cosmin pentru toba, condimente pentru muraturi, condimente pentru mici, condimente pentru carnati, dar si condimente pentru pilaf, bors la plic pentru ciorba de verdeturi, ba chiar si condimente pentru vin fiert. Daca vrei sa prepari cel mai bun bait pentru carne de pui, mititei care se topesc in gura sau carne la ceaun ca la mama acasa, condimentele joaca un rol important.
Fie ca discutam despre mixurile Cosmin de condimente, amestecurile de condimente Fuchs sau despre condimentul pentru bors Mirodenia, toate acestea sunt ideale pentru preparate traditionale romanesti si contin condimente romanesti extrem de cunoscute in bucataria romaneasca. Enumeram in cele ce urmeaza doar cateva dintre verdeturile, ierburile aromatice si condimentele care se armonizeaza perfect in aceste mixuri de condimente care adauga savoare preparatelor traditionale romanesti si iti aduc in farfurie gustul copilariei, impreuna cu cateva dintre beneficiile pe care le aduc sanatatii.
Cimbrul este bogat in vitamine din complexul B, vitamina C si D, fier, magneziu si zinc, este preponderent folosit in preparatele traditionale romanesti din perioada sarbatorilor de iarna precum sarmale, fripturi de porc, varza cu ciolan sau carnati. Acestea sunt doar cateva dintre felurile de mancare tipic romanesti care pot fi aromatizate cu parfumatul cimbru, tocmai de aceea l-am inclus in majoritatea mixurilor de condimente pe care ti le punem la dispozitie pentru preparatele traditionale romanesti (condimente pentru carnati, condimente pentru sarmale sau condimente pentru oaie si miel).
Boiaua de ardei, fie dulce sau picanta, este unul dintre cele mai folosite condimente in bucataria traditionala romaneasca. O gasesti atat separat, ca si condiment de sine statator in oferta noastra, dar si in condimentele pentru carnati sau in condimentele pentru chiftele. Aceasta, pe langa faptul ca ofera culoare in farfurie, aromatizeaza senzational bunatati precum fripturi de porc sau de miel, tocanitele traditionale romanesti sau sarmalele, ba mai mult, pastreaza proprietarile ardeiului in totalitate - contine nutrienti si vitamine precum potasiu, acid folic, vitamina C, E si B.
Tarhonul, cu gustul sau amar subtil, este ideal pentru celebra iahnie de fasole. Imbogateste gustul mancarurilor autohtone intr-un mod cu totul aparte si adauga o aroma delicioasa mancarurilor, in special cand este combinat cu piper, usturoi sau marar. De asemenea, datorita faptului ca este rezistent la caldura, nu isi pierde aroma daca este gatit pentru perioade mai lungi. Adauga-l in mancare cu 15-20 de minute inainte de sfarsitul prepararii pentru un gust deosebit.
Ultimul, dar nu cel din urma condiment tipic romanesc, este coriandrul. Acesta face parte din familia patrunjelului, are un gust racoritor si poate fi adaugat in sosuri si carnati, la sarmale sau alte preparate din carne de porc sau miel. Ca proprietati terapeutice, coriandrul romanesc amelioreaza afectiunile digestive si combate alergiile.
Asadar, daca preferi oricand un meniu bogat in preparate traditionale romanesti, dar nu reusesti sa surprinzi acel gust al bunatatilor facute ca la mama acasa, te invitam sa iti completezi camara cu condimente romanesti pentru carnati, condimente pentru sarmale, condimente pentru toba sau orice alte condimente pentru mancaruri cu specific traditional romanesc din oferta noastra si sa te bucuri de cele mai gustoase preparate din bucataria romaneasca.