Spaghete cu chifteluțe
19 aprilie 2024 in ReteteIngrediente
500 g carne tocată
320 g spaghete
100 g parmezan
2 ouă
2 dovlecei
2 vinete
80 ml lapte
2 roșii
4 felii pâine toast
80 ml ulei de măsline
2 căței de usturoi
2 rămurele de rozmarin
2 lgț oregano
3 lg Fix pentru friptură Fuchs
Preparare
- Tocați fin usturoiul și rozmarinul, amestecați cu uleiul de măsline și adăugați dovlecelul și vânăta, tăiate cuburi.
- Dați la cuptor timp de 10 minute, la 220°.
- Amestecați ouăle cu laptele și oregano, adăugați pâinea și carnea tocată și condimentați cu Fix friptură de la Fuchs.
- Formați chiftelele și rumeniți-le la foc mare, apoi puneți-le alături de legume în cuptor timp de 10 minute.
- După ce sunt gata, fierbeți și spaghetele, așezați totul într-o farfurie și serviți.