Pui Crispy Tandoori cu sos Raita
09 februarie 2024 in ReteteIngrediente:
Pentru pui crispy:
- 3-4 linguri iaurt grecesc
- 2 căței de usturoi
- Condiment pentru pui Tandoori de la Fuchs
- Puțină sare
- 1 ou
- 3-4 linguri de făină
- 150 g fulgi de porumb
Pentru sos Raita:
- 200 g iaurt grecesc
- Puțină mentă
- Fulgi Piri Piri Fuchs după gust
Preparare:
- Într-un bol mare adăugați iaurt, usturoi, ulei de măsline, puțină sare și Condiment pentru Pui Tandoori de la Fuchs. Amestecați totul foarte bine.
- Acoperiți tot puiul cu marinadă.
- Tăvăliți feliile de pui prin făină, ou și fulgi de porumb.
- Preîncălziți cuptorul la 180°C. Puneți bucățile de pui pe într-o tavă acoperită cu hârtie de copt și gătiți la cuptor timp de aproximativ 25 de minute sau până când devin aurii.
- Într-un alt bol, amestecați iaurtul cu puțină mentă, fulgi Piri Piri, cubulețe de castraveți, un sfert de ceapă mica tăiată mărunt și pătrunjel.
- Serviți puiul tandoori fierbinte alături de sosul raita.